Asociace amatérských sportů ČR

Rozdáváme ceny také v průběhu soutěže Talent roku 2013

Od oficiálního začátku jsme vyhlásili řadu doplňkových soutěží o bezva ceny. Mladí sportovní nadšenci tak mohli získat například tenisový kalendář Cesty do finále, super tričko Talent roku 2013 nebo lístky na tenisovou exhibici Advantage Tennis V, v rámci které se …

Od oficiálního začátku jsme vyhlásili řadu doplňkových soutěží o bezva ceny. Mladí sportovní nadšenci tak mohli získat například tenisový kalendář Cesty do finále, super tričko Talent roku 2013 nebo lístky na tenisovou exhibici Advantage Tennis V, v rámci které se představili takové sportovní hvězdy jako Petra Kvitová, Maria Šarapovová, Lucie Šafářová, Jaromír Jágr či legendární Jan Železný.

Nejnovější vložená soutěž se týká plakátu Talent roku 2013 a je zcela jednoduchá. Jediné, co musí soutěžící udělat, je pořídit originální fotku s co nejvíce kamarády právě u plakátu informujícím o soutěži Talent roku 2013. Zvítězí fotka s největším počtem mladých sportovců!

Podrobnější informace o soutěži naleznete na oficiálních stránkách soutěže www.talentroku.cz nebo na facebookovém profilu soutěže www.facebook.com/talentroku.

Ke stažení

Komentáře jsou zavřeny.

AAS ČR na Facebooku

Události

HEJTMANŮV POHÁR PRODLOUŽEN

6. ročník Hejtmanova poháru je prodloužen do konce září.

ODSTARTOVAL 6. ROČNÍK HEJTMANOVA POHÁRU

V lednu odstartoval již 6. ročník oblíbené školní soutěže Hejtmanův pohár.

PODESÁTÉ S TALENTEM ROKU!

1. prosince odstartoval jubilejní ročník soutěže Talent roku 2020! Kdo se může zúčastnit?

Více událostí >