Asociace amatérských sportů ČR

Šestý ročník soutěže Hejtmanův pohár odstartoval!

Je odstartováno, další ročník Hejtmanova poháru je tady! V 6. ročníku se můžou žáci 1.-9.tříd, pro které je soutěž určena, těšit na oblíbenou opičí dráhu odlišnou pro první i druhý stupeň. Body budou získávat i za další soutěžní úkoly v podobě …

Je odstartováno, další ročník Hejtmanova poháru je tady!

V 6. ročníku se můžou žáci 1.-9.tříd, pro které je soutěž určena, těšit na oblíbenou opičí dráhu odlišnou pro první i druhý stupeň. Body budou získávat i za další soutěžní úkoly v podobě tzv. Hejtmanských výzev, které budou plnit nejen při tělocviku, ale třeba i při pracovních činnostech. Kromě základních škol a víceletých gymnázií se mohou do soutěže zapojit také další školská zařízení, např. volnočasová centra dětí a mládeže.

Co vítězné školy této soutěže vyhrají? Letos poprvé budou vyhlášeny nejlepší školy v rámci celé republiky. Absolutní vítěz si odnese 15 000 korun a speciální pohár. Na své si přijdou i další školy v TOP 10, které získají poukazy na nákup sportovního vybavení v hodnotě až 10 000 korun a tradiční Hejtmanův pohár.

A jaká je správná strategie pro cestu k vítězství? Školám doporučujeme sledovat termíny, protože včasné přihlášení, nahrání fotek a splnění dalších úkolů je příležitostí získat body navíc, které na konci mohou mít rozhodující roli. Čím aktivnější škola bude, tím má větší šanci na výhru!

Soutěž trvá od 15. ledna do 31. května 2020.

Všem školám a jejich žákům přejeme hodně štěstí!

Ke stažení

Komentáře jsou zavřeny.

AAS ČR na Facebooku

Události

HEJTMANŮV POHÁR PRODLOUŽEN

6. ročník Hejtmanova poháru je prodloužen do konce září.

ODSTARTOVAL 6. ROČNÍK HEJTMANOVA POHÁRU

V lednu odstartoval již 6. ročník oblíbené školní soutěže Hejtmanův pohár.

PODESÁTÉ S TALENTEM ROKU!

1. prosince odstartoval jubilejní ročník soutěže Talent roku 2020! Kdo se může zúčastnit?

Více událostí >