Asociace amatérských sportů ČR

AAS ČR poskytla pomocnou ruku s organizací Emiliády

V neděli 21.6. Nadační fond Emil uskutečnil v Průhonickém parku Emiliádu, sportovní akci konanou s všeobecným cílem podpory handicapovaných dětí ve sportování. Skvělá akce, u které byla také AAS ČR! Od konce dubna letošního roku totiž AAS ČR s Nadačním …

V neděli 21.6. Nadační fond Emil uskutečnil v Průhonickém parku Emiliádu, sportovní akci konanou s všeobecným cílem podpory handicapovaných dětí ve sportování. Skvělá akce, u které byla také AAS ČR! Od konce dubna letošního roku totiž AAS ČR s Nadačním fondem úzce spolupracuje, a tak podpora s organizací Emiliády byla samozřejmostí!

Za jeden provaz! Poselství, které koncem dubna provázelo uzavření Memoranda o spolupráci mezi AAS ČR a Nadačním fondem Emil.

„Spolupráce s Nadačním fondem Emil nám přináší nové výzvy. Udělat radost těm, jejichž životní příběhy častou berou dech. Už teď se těším na první výsledky společné práce, o její prospěšnosti nepochybuji,“ komentoval tehdy uzavření spolupráce s nadšením Antonín Bleša, předseda AAS ČR. „Jsem přesvědčena, že aktivní spolupráce s AAS ČR bude přínosem. Společně dokážeme zbavit handicapované ostychu a strachu ze sportu a rozzářit tak jejich tváře po úspěšném překonání fyzických i psychických překážek!“ doplňovala s úsměvem na tváři Jana Procházková, ředitelka Nadačního fondu Emil. První výsledky společné práce na sebe nenechaly dlouho čekat!

Setkání s Antonínem Panenkou či Jiřím Ježkem. Nabitý celodenní program. Vyzkoušení řady sportovních disciplín. Zábava. Koncert. To vše čekalo v Průhonickém parku na návštěvníky Emiliády, kterou organizoval Nadační fond Emil za pomoci AAS ČR.

Kdo dorazil, užil si dosyta zábavnou sportovní neděli. K tomu se navíc přidal dobrý pocit z toho, že se pomáhá ostatním.

„Největším darem pro handicapované děti jsou nehandicapované zážitky,“ říká Jan Kraus, ambasador Nadačního fondu Emilu. To byla také hlavní myšlenka sportovní akce v Průhonickém parku. Podařilo se skloubit pohodovou atmosféru nejen pro zdravé i handicapované děti, sport, zábavu, relaxaci a dobré jídlo.

AAS ČR je pyšná, že byla u toho, a bude nadále podporovat aktivity nadačního fondu.

Ke stažení

     

Komentáře jsou zavřeny.

AAS ČR na Facebooku

Události

HEJTMANŮV POHÁR PRODLOUŽEN

6. ročník Hejtmanova poháru je prodloužen do konce září.

ODSTARTOVAL 6. ROČNÍK HEJTMANOVA POHÁRU

V lednu odstartoval již 6. ročník oblíbené školní soutěže Hejtmanův pohár.

PODESÁTÉ S TALENTEM ROKU!

1. prosince odstartoval jubilejní ročník soutěže Talent roku 2020! Kdo se může zúčastnit?

Více událostí >